Welkom bij gezond paarden houden!
Afbeelding invoegen
 
Als paardenliefhebber wil je graag dat je paarden gezond zijn en goed in hun vel zitten. Goede voeding is hiervoor een must. Biologische producten kunnen hierbij een belangrijk verschil maken. Zowel voor degene die ze eet als voor de wereld om ons heen. Dat een paard biologisch eet betekent immers dat er elders biologisch geteeld kan worden. Bovendien bezitten wij als paardenhouders alles bij elkaar aardig wat hectares grond in Nederland, waarmee we een positieve bijdrage kunnen leveren aan biodiversiteit en bodemgezondheid.  Vanuit de overtuiging dat je als consument  en/of p
aardeneigenaar met je keuzes wel degelijk verschil kan maken, ben ik gestart met Gezond paarden houden. 
 
Mijn website zal zich steeds verder vullen met allerlei informatie. U kunt bij mij terecht voor het bestellen en afhalen van alle producten van Bio-ron. Al deze producten zijn te vinden op www.bio-ron.com. Daarnaast ben ik Bio-Ron adviseur voor de regio Noord-Brabant. Dus kunt u bij mij terecht als u aan de slag wilt met duurzaam weidebeheer, biodiversiteit en bodemgezondheid. 
 
Naast producten voor paarden, zitten er ook producten voor diverse andere dieren in het assortiment, evenals diverse graszaden en bodemverbeteraars. Dus ook een breed aanbod voor mensen die graag een verbeterslag willen maken met hun moestuin, de bodem in hun tuin willen verbeteren, een biologische blote voeten gazon willen inzaaien, of graag ervaring willen opdoen met biologische (bij)voeding voor allerlei andere dieren. 
 
Vragen? Neem vooral contact op!
 
Hartelijke groet,
 
Linda